Categorieën
Gemeente Jeugd

Enkele vacatures

In het kerkvenster van november wordt aan jou gevraagd om na te denken over waar jij je voor wilt inzetten om de kerk draaiende te houden.

Hieronder enkele vacatures. Mocht je denken dat dat mogelijk iets voor jou is neem dan contact op met iemand van de kerkenraad of het college van kerkrentmeesters.

beamteam
Het beamteam bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die de zondagse diensten op het scherm in de kerkzaal presenteren en zorgen voor de livestream uitzendingen op YouTube.

koster
Het team kosters bestaat uit een zestal vrijwilligers. Door ziekte en opzegging kan het team nieuw bloed gebruiken. Mannen welkom en voor de vrouwen: jij zou de eerste vrouwelijke koster kunnen zijn.

Ouderling, diaken
De kerkenraad wil graag een paar extra ouderlingen en diaken in het team. Dat maakt het werk voor iedereen wat lichter. Als jij denkt dat jij iets kunt bijdragen dan mag je contact opnemen van iemand van de kerkenraad. Het is een mooi ambt. En wij vergaderen maar een aantal keren per jaar.

Kerkrentmeester
Het college van kerkrentmeesters zou graag de vacature ingevuld zien. Je komt in een mooi team. Wil jij meer informatie, neem dan contact op met een rentmeester.